Vacature automonteur/technisch specialist

Ervaren automonteur of technisch specialist gezocht!

Jij wordt blij van aan auto’s sleutelen en ziet een klant graag tevreden weer vertrekken. Met jouw technisch inzicht is geen uitdaging te groot! Je werkt met bedrijfs-, personen-, brandstof/hybride en elektrische auto’s. Het is van belang dat je kennis hebt van de elektrische systemen, of er voor open staat dit te leren.

Wie is Automobielbedrijf Manenschijn B.V.?

Automobielbedrijf Manenschijn is een bedrijf met passie voor auto’s en al jaren bekend met Nissan. Doordat we erkend reparateur van Nissan zijn, krijg je een opleiding aangeboden bij Nissan en word je Nissan technisch specialist! Ook worden er technische opleidingen aangeboden buiten Nissan, omdat alle merken in de werkplaats vertegenwoordigd zijn. Kortom bij Automobielbedrijf Manenschijn is ruimte om te groeien en te leren!

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een monteur M/V voor 40 uur per week met ervaring binnen dit vakgebied. Jij hebt een hands -on mentaliteit en kunt goed werken in een klein team. Daarnaast ben je sociaal wat terug te zien is in je contact met de klanten. Klantvriendelijkheid is dan ook erg belangrijk. Je bent bereid te leren en pakt de kansen tot interne opleidingen met beide handen aan!

Wij vragen:
-Afgeronde opleiding in de richting van automonteur/technisch specialist;
-In bezit van APK-keurmeesterschap;
-Bereidheid tot scholing en training;
-Affiniteit met auto elektronica.

Wij bieden:
-Een nuchtere werkplek met een klein en hecht team;
-Een klein bedrijf met persoonlijke aandacht voor klant én werknemer;
-Opleidingsmogelijkheden, o.a. tot Nissan technisch specialist;
-Een salaris conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf.

 

Word jij enthousiast van deze vacature? Neem contact op met Jan Manenschijn! Via e-mail: admin@manenschijn.nl Telefoon: 0546-697224 Of kom langs aan de Wierdenseweg 11, 7688 PK Daarle.

Top