Over ons

Autobedrijf Manenschijn is Bovag- STEK en RDW-erkend. Deze erkenningen staan voor kwaliteit. Zo werken wij standaard met garanties en worden de prestaties van onze garage regelmatig gecontroleerd. Naast kwaliteit staan flexibel en klantgericht werken bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen ons flexibel op. Wie bij ons een auto koopt, krijgt er een team bij dat altijd klaar staat om snel een oplossing voor een probleem te zoeken en daarbij bereid is voor elkaar de handen uit de mouwen te steken.

Historie

De start van ons bedrijf gaat heel wat jaren terug. In 1958 zijn wij als garagebedrijf met pompstation begonnen aan de Wierdenseweg in Daarle. Aanvankelijk startten we met de reparatie van allerhande auto’s. Onze specialisatie was het Duitse Volkswagen. Al snel slaagden wij erin het dealerschap van Datsun te bemachtigen. Het Japanse merk had nog maar net vaste voet op de Nederlandse markt gekregen, maar werd al snel populair. Modellen als de Datsun 1000 en de Bluebird 1300 waren daar verantwoordelijk voor. Met het topmodel van Datsun, de Cherry 100a, was de definitieve doorbraak een feit. Uiteraard profiteerden wij als bedrijf van deze populariteit. Datsun werd Nissan en wij veranderden mee.

Manenschijn Historie Manenschijn Historie Manenschijn Historie

Of het nu gaat om het kopen van een auto, onderhoud of (schade -) reparatie:
Manenschijn staat erachter!!!
Een bekende trekpleister van Autobedrijf Manenschijn is ons museum!!

Meer informatie

Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over ons bedrijf. Kom langs bij onze showroom en werkplaats aan de Wierdenseweg 11 te Daarle.

Neem contact met ons op