Werkplaats

Autobedrijf Manenschijn is vakkundig op een breed gebied. We zijn BOVAG-gecertificeerd, werken met BOVAG-garantiewaarden en de tevredenheid van onze klanten wordt regelmatig door Nissan gecontroleerd. Daarnaast zijn we STEK-erkend, APK-keurmeesters. Kortom, voor alle merken auto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

De monteurs die uw auto onder handen nemen zijn goed opgeleid. Ze zijn al jaren verbonden aan ons autobedrijf. Ze hebben dan ook de kwalificatie “1e monteurs” en “APK-keurmeesters”. Deze opleiding én hun ervaring bieden onze klanten de gewenste kwaliteit om tevredenheid te garanderen.

9832_NL_werkplaats-autobedrijf-manenschijn2

Waarom onderhoud

Het grote voordeel van regelmatig onderhoud is dat u doorgaans uiteindelijk minder kosten heeft en het milieu minder belast dan wanneer u een compleet nieuw onderdeel moet aanschaffen. Van bestaande onderdelen worden, met een minimaal energie- en grondstoffengebruik, weer nieuwe gemaakt en niet afgedankt.

Accessoires en onderdelen

Om uw Nissan extra te verfraaien zijn er voor alle modellen unieke accessoires verkrijgbaar. Hiermee maakt u uw auto niet alleen mooier maar vaak ook functioneler. Zowel onze verkopers als onze magazijnmanager kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden. Wij worden dagelijks voorzien van nieuwe onderdelen dit betekend dat u in principe nooit lang op onderdelen hoeft te wachten. Mocht u vragen hebben of bestellingen doen dan kunt u terecht bij Harald Goosselink.

Maak een afspraak met onze werkplaats